Even voorstellen

Mijn naam is Karin Leenders. Voor vraagstukken op het gebied van talentontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling en HR bent u van harte welkom.
 
Het is mijn missie om medewerkers, teams en leidinggevenden te begeleiden in hun proces tot bevlogenheid en talentontwikkeling. 
 
Na mijn opleiding HBO-Personeel & Organisatie ben ik gestart als HRM-adviseur bij diverse productiebedrijven. Als snel merkte ik dat mijn hart ligt bij de ontwikkelingsgerichte kant van het HRM-vakgebied; de factor Mens in de organisatie. Binnen een ontwikkelingsgericht HR-adviesbureau heb ik ruim 15 jaar gewerkt aan het coachen, ontwikkelen en begeleiden van medewerkers en leidinggevenden bij vraagstukken op het gebied van mobiliteit, leiderschap, duurzame inzetbaarheid, talentmanagement en cultuurverandering. 
 
Ik heb een Post HBO-loopbaancoaching opleiding en een 2-jarige Certified professional coachingsopleiding gevolgd. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd o.a. op het gebied van  Organisatiecoaching en teamcoaching. Verder blijf ik mezelf ontwikkelen in de vorm van persoonlijke ontwikkelingstrajecten om als professional zo zuiver mogelijk te kunnen werken. Ik ben gecertificeerd voor de werkenergieanalyse, alle PiCompany assessmenttools (persoonlijkheidstest, CareerScan, 360 graden feedback, capaciteitentest) en gecertificeerd TSI-consultant, DISC gedrag- en drijfverenanalyses. Uiteraard ben ik NOLOC erkend Loopbaanprofessional.
 
De stap naar zelfstandig ondernemerschap in de vorm van Puur Loopbaan is voor mij een lang gekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Vrijheid en afwisseling vind ik erg belangrijk. Mijn voornaam Karin is een Griekse meisjesnaam en betekent Puur. Puur zijn is waar ik voor sta. Vanuit je pure gevoel en authenticiteit invulling geven aan werk en leven, daar geloof ik in!
 
 
"We cannot become what we want to be by remaining what we are” Max Depree
 
Hartelijke groet,
 
Karin Leenders
 
Afbeelding invoegen
 
 Karin Leenders
 
Afbeelding invoegen