Even voorstellen

Mijn naam is Karin Leenders. Voor vraagstukken op het gebied van stress- en burn-out, loopbaancoaching, leiderschap en teamontwikkeling bent u van harte welkom.
 
Iedere medewerker gemotiveerd, bevlogen en vitaal aan het werk met de mogelijkheid zijn eigen potentieel volop te kunnen ontwikkelen; dat is mijn ideaal. Daar zet ik me elke dag weer met veel plezier voor in.
 
Ik geloof erin dat iedereen een set van unieke talenten in zich heeft. Het drijft mij om bewustwording van deze talenten te vergroten en inzicht in wat iemand echt belangrijk vindt en wat hij wil betekenen in de maatschapppij.

Wat mij kenmerkt is de rust die ik uitstraal, in combinatie met mijn alerte aanwezigheid. Ik leg de vinger op de zere plek en confronteer op een liefdevolle en verbindende manier. In (team)coaching sta ik open voor alles wat er op dat moment is en dat zal ik zonder oordeel waarnemen. Ik zet mijn intuïtie in, gecombineerd met mijn analytische kant. Ik luister met een open hart en maak echt verbinding. Vanuit die verbinding ontstaat er vertrouwen en veiligheid om te werken aan die belangrijke ontwikkelvragen.
 
Mijn doel is meer menselijkheid in organisaties te brengen. Ik hou ervan om "het zogenaamde gedoe” in teams te verminderen, zodat er minder ruis is en teams succesvol en met plezier hun doelen kunnen halen. 
 
Ik gebruik hierbij diverse modellen en technieken passend bij de situatie, die inzichtgeven en verhelderen. Een greep uit de technieken; ACT, Voice Dialogue methode, Werkenergieanalyse, Talent Motivatie Analyse (TMA), DISC gedrags- en drijfverenanalyses, systemisch gedachtegoed etc.

Sinds een aantal jaren ben ik als zelfstandig coach werkzaam. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij een erg belangrijke waarde. Zelf blijf ik mezelf regelmatig scholen, zowel in de breedte als verdiepend. Ook ben ik lid van diverse intervisie- en kwaliteitskringen om te sparren met vakgenoten over ons mooie vak. 
 
Mijn voornaam Karin is een Griekse meisjesnaam en betekent Puur. Puur zijn is waar ik voor sta. Vanuit je pure gevoel en authenticiteit invulling geven aan werk en leven, daar geloof ik in!
 
 
"We cannot become what we want to be by remaining what we are” Max Depree
 
Warme groet,
 
Karin Leenders
 
Afbeelding invoegen
 
 Karin Leenders
 
Afbeelding invoegen