Loopbaancoaching

Herken je één van de volgende vragen:
 
  • Ik heb weinig plezier in mijn werk, maar ik weet niet wat ik anders zou willen;
  • Mijn werk vind ik nu nog wel leuk, maar ga ik dit mijn hele leven volhouden?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten?
  • Wat zijn mijn belangrijkste drijfveren en interne motivatoren?
  • Ik heb het gevoel dat er meer potentie in mij zit;
  • Welke opleiding moet ik gaan volgen om mijn ambitie waar te maken?
 
Als je niet met plezier naar je werk gaat kan dat diverse oorzaken hebben. Het is mijn ambitie om samen met jou uit te vinden hoe je weer jouw energie, kracht en bevlogenheid terug vindt.

Ieder mens wordt geboren met een set van talenten. Het optimaal ontwikkelen en inzetten van deze talenten zorgen voor voldoening, plezier, innovatie, creativiteit en flow! Wanneer zit jij in de Flow?  
 
De Werkenergieanalyse
 
Als je een loopbaanvraag hebt, dan starten we met een uitgebreide intake. Elke traject start met een Werkenergieanalyse. Deze analyse geeft je in korte tijd exact weer wat je stress- en energiebronnen zijn op functie- en organisatieniveau en hoe bevlogen je bent. De Werkenergieanalyse ondersteunt je bij het zelfverzekerd en doelgericht sturen van jouw carrière. Want alleen werk dat bij je past, geeft steeds weer energie, plezier en voldoening! 
 
Hieronder vind je een filmpje over de Werkenergieanalyse:
 


 
Puur Loopbaan heeft diverse loopbaantrajecten ontwikkeld om helderheid te krijgen in welke loopbaan het best bij jou past:
 
  • Loopbaanscan; Door de inzet van een diverse van scans/testen wordt snel inzicht gekregen in welke functies bij je passen.
  • Ontdek je ambitie; In dit loopbaantraject gaan we ontdekken wat je wensen zijn ten aanzien van jouw werk en vinden we samen een antwoord op de vraag: Wat wil ik? We sluiten dit traject af met een concreet loopbaanactieplan waarmee je aan de slag kunt.
  • Passie in werk en leven; Tijdens dit uitgebreide traject gaan we je wensen ten aanzien van leven én werk in kaart brengen. Welke bijdrage wil je leveren aan een betere wereld en over welke talenten beschik je om dit te kunnen realiseren? De nadruk in dit traject ligt meer op de zingeving. Het traject levert een helder gewenst toekomstbeeld en actieplan op.
 
 
  Afbeelding invoegen