Professionele ontwikkeling


Ben je er klaar voor om je verder te ontwikkelen? Ervaar je belemmerende overtuigingen en emoties? Herken je ongewenste patronen bij jezelf en wil je deze doorbreken? Wil je verder groeien in jouw huidige functie of doorontwikkelen naar een managementrol?
Sta je voor bepaalde keuzes of wil je met jouw doelen aan de slag?
Oftewel, ben jij toe aan verandering en groei?
 

Mogelijke thema’s kunnen zijn:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Persoonlijk leiderschap
  • Verandering en verlies
  • Loopbaanontwikkeling
  • Communicatie  en samenwerking in de werkomgeving

Gedurende het coachtraject gaan we aan de slag met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeldoelen. Je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor de situaties die spelen door het vergroten van zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Door het inzichtelijk maken van het effect van persoonlijke dieperliggende patronen, gedachten, communicatiestijlen, attitudes en gedrag komt er een bewustwordingsproces op gang. Vanuit deze bewustwording ontstaat er een verruimde blik op de werksituatie.  

Het resultaat is dat je als professional leert reflecteren op jezelf, beseft dat je altijd een keuze hebt in de mate waarin je gedrag laat zien en wat de invloed hiervan is op  jouw omgeving. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling vanuit jouw cirkel van invloed. Dit heeft een positief effect op zowel jou als op de werkomgeving.
 


  Afbeelding invoegen